Deel dit bericht!

Inclusief Karate

Inclusief Karate

Samen met Karateschool Fudoshin organiseert Sportservice Roermond een gezellige, actieve ochtend voor de dagbestedingsgroep van Daelzicht ’t Trefke. Tijdens deze activiteit maak je kennis met Inclusief Karate. Inclusief Karate heet ook wel G-Karate en is een unieke sport voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Fudoshin heeft karateka’s binnen Inclusief Karate die presteren op hoog niveau!

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 18 jaar.

Bijzonderheden:

Inclusief Karate is georganiseerd voor de dagbestedingsgroep van Daelzicht. Heb je een fysieke of geestelijke beperking en ben je niet verbonden aan Daelzicht, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact op via damienkies@roermond.nl.

De activiteit vindt 12 augustus plaats van 10.30 tot 11.30 uur aan de Javastraat 31 in Roermond.