Deel dit bericht!

Boccia op Daelzicht tijdens Roermondse Sportzomer

Sportservice Roermond organiseert samen met Boccia Roermond een gezellige, actieve middag voor de dagbestedingsgroep van Daelzicht Mortelplein! Tijdens deze activiteit maak je kennis met Boccia: een precisiebalsport vergelijkbaar met Jeu de boules. Het is een inclusieve sport en heeft zich ontwikkeld tot een sport voor mensen met een beperking en zelfs voor mensen met een zware lichamelijke beperking.

Boccia vereist strategie, vaardigheid en concentratie, waardoor het een populaire sport is in Paralympische competities en onder mensen met een beperking wereldwijd.

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 18 jaar.

Bijzonderheden

De middag is georganiseerd voor de dagbestedingsgroep van Daelzicht. Hebt u een fysieke of geestelijke beperking en bent u niet verbonden aan Daelzicht, maar zou u wel graag deelnemen? Neem dat contact op met damienkies@roermond.nl.

De activiteit vindt plaats op 24 juli van 14.30 tot 16.30 uur aan het Mortelplein 1a in Swalmen.