Deel dit bericht!

Interview Jan-Willem: “Ook in een rolstoel ligt het geluk voor het grijpen”

Na een ernstig ongeluk in 2016 en wel elf operaties bewijst Jan-Willem van Gog uit Nederweert hoe ver je kunt komen met een grote dosis energie en positiviteit.  Tegenwoordig sport hij met zijn beperking misschien nog wel meer dan vóór het ongeluk. In 2017 beklom hij zelfs alweer de Mont Ventoux met zijn handbike!

Rolstoelvaardigheidstraining

Jan-Willem is ook actief betrokken bij de rolstoelvaardigheidstrainingen die IKS Midden-Limburg organiseert. Wil je meer weten over hoe de rolstoeltrainingen hem destijds hebben geholpen met zijn zelfvertrouwen, hoe je zelf een training kunt volgen of ben je benieuwd naar Jan-Willems ‘sleutel tot geluk’? Dat vertelt hij allemaal in zijn interview met Bas Poell. Het volledige verhaal kun je lezen op de website van Nederweert24.