Deel dit bericht!

Praktijksessie ‘Hoe om te gaan met moeilijk gedrag’

Tijdens deze bijeenkomst krijg je praktische handvatten en leer je hoe te handelen in bepaalde situaties. Verder komt aan bod hoe je het beste kunt communiceren met de doelgroep*.

De sessies vinden plaats in een gymzaal en worden verzorgd door Walter Hebben (bewegingsagoog met specialisatie moeilijk gedrag) en Jan-Wouter Haveman (vakleerkracht speciaal bewegingsonderwijs). Deelname is gratis.

*kinderen en jongeren die lastig gedrag vertonen in de groep, verstandelijke beperking en/of gedragsproblematieken (ADHD, Autismespectrumstoornis, etc.) hebben.

De training is bedoeld voor trainers, begeleiders en coaches in de sportwereld.
  • Dinsdag 12 december in Heerlen, van 19.30 tot 21.00 uur

  • Dinsdag 23 januari in Echt, van 19.30 tot 21.00 uur = vol (je kunt je wel nog inschrijven voor de wachtlijst)

  • Dinsdag 27 februari in Weert, van 19.30 tot 21.00 uur = vol (je kunt je wel nog inschrijven voor de wachtlijst)

Voor deze trainingen geldt vol = vol. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de adresgegevens van de locatie (dit kan een paar dagen duren). Mocht de training vol zijn, kom je op de wachtlijst te staan. Mocht er meer animo zijn dan het aantal beschikbare plaatsen/trainingen, dan gaan we de training nog een keer inplannen.

Kun je deze data niet, maar heb je wel interesse in de training? Laat het mij dan weten. Dan nodig ik je uit als we de volgende training hebben ingepland.