Deel dit bericht!

16 en 17 september: Adelante Wellspect time Trial, de Roermond City Triathlon en de NK Paratriathlon.

In het weekend van 16 en 17 september vinden er verschillende activiteiten plaats in de Weerd te Roermond. Op zaterdag 16 september is de Adelante Wellspect time Trial. Op zondag zijn er diverse triathlons en wordt er afgesloten met de NK Paratriathlon.


Zaterdag

Op 16 september wordt voor de tweede keer de Wellspect Time Trial, in de Weerd 200 te Roermond georganiseerd, een unieke samenwerking met de Roermond City Triathlon en Adelante on Wheels onder de vlag van de KNWU. Para-cyclers uit Nederland en omringende landen rijden een tijdrit van 14 kilometer. De wedstrijd start om 10.00 uur met voorafgaande mogelijkheid om het parcours te verkennen. Inschrijven gaat via de site van de KNWU. Voor meer informatie kun je terecht bij www.adelanteonwheels.nl of secretaris@adelanteonwheels.nl.

Zondag

Op zondag zijn er diverse triathlons. Je kunt alleen meedoen, maar ook in een team (estafette). Mocht je in een team mee willen doen, maar nog geen team bij elkaar hebben? Neem dan contact op me de organisatie. De zondag wordt afgesloten met de NK Paratriathlon!

Inschrijven voor de triathlons kan via www.roermondcitytriathlon.nl/nieuws.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de organisatie.