Deel dit bericht!

Kennis en netwerkevent Iedereen Kan Sporten Limburg

Zet jouw organisatie zich in om sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk te maken? Dan nodigt Iedereen Kan Sporten Limburg en regio’s je graag uit voor het kennis- en netwerkevent Iedereen Kan Sporten op 5 juli!

Wat kun je verwachten?

Ontmoeting, kennisdeling en inspiratie! Dat staat er op het programma. Zo zal Eva Eikhout ons door deze inspirerende ochtend heen loodsen en haar persoonlijke verhaal met ons delen. Daarnaast ga je partners in het werkveld ontmoeten en gaan we graag met je in gesprek over de toekomst van het aangepast sporten in Limburg!

Voor wie?

Organisaties die sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk (willen gaan) maken

Programma

Woensdag 5 juli 2023

Stichting Pergamijn in Echt

Inloop: 9.15 uur
Start programma: 9.30 uur
Afsluiting: 12.30 uur