Deel dit bericht!

Training ‘Iedereen doet MEE’

Dit jaar organiseren we een aantal keer de training ‘Iedereen doet MEE’. Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met adhd, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen. Deelname is gratis.

Voor de zomer bieden we deze training nog één keer aan en wel in Heythuysen. Na de zomer gaan we deze training nog inplannen in Weert, Maasgouw en Roerdalen.

De data in Heythuysen zijn:

  • Dinsdag 27 juni en 4 juli

De training bestaat uit twee avonden en het is de bedoeling dat je beide avonden aanwezig bent. We starten om 19.00 uur en zijn klaar rond 21.30 uur. De training wordt gegeven door een trainer van MEE. Deelname aan deze training is gratis.

Je kunt je hier aanmelden:

Voor deze trainingen geldt vol = vol. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de adresgegevens van de locatie (dit kan een paar dagen duren). Mocht de training vol zijn, kom je op de wachtlijst te staan. Mocht er meer animo zijn dan het aantal beschikbare plaatsen/trainingen, dan gaan we de training nog een keer inplannen.

Kun je deze data niet, maar heb je wel interesse in de training? Laat het mij dan weten. Dan nodig ik je uit als we de volgende training hebben ingepland.