Deel dit bericht!

Training ‘Iedereen doet MEE’

Dit jaar organiseren we een aantal keer de training ‘Iedereen doet MEE’. Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met adhd, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen. Deelname is gratis.

Op dit moment zitten alle trainingen vol. Laat dit je er niet van weerhouden om je aan te melden: je komt op de wachtlijst te staan en wordt geïnformeerd zodra nieuwe trainingen zijn ingepland.

De data in Midden-Limburg zijn:

  • Training 1: maandag 16 en 30 januari in Echt
  • Training 2: dinsdag 7 en 14 februari in Nederweert
  • Training 3: woensdag 22 en 29 maart in Roermond

In Zuid-Limburg wordt deze training gegeven op:

  • Woensdag 8 en 15 februari in Sittard
  • Donderdag 23 en 30 maart in Heerlen

De training bestaat uit twee avonden en het is de bedoeling dat je beide avonden aanwezig bent. We starten om 19.00 uur en zijn klaar rond 21.30 uur. De training wordt gegeven door een trainer van MEE. Deelname aan deze training is gratis.

Voor de training in Midden-Limburg kun je je hier aanmelden:

Wil je een training in Zuid-Limburg volgen, dan kun je mailen naar Chantal Bos: Chantal.Bos@ecsplore.nl.

Voor deze trainingen geldt vol = vol. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de adresgegevens van de locatie (dit kan een paar dagen duren). Mocht de training vol zijn, kom je op de wachtlijst te staan. Mocht er meer animo zijn dan het aantal beschikbare plaatsen/trainingen, dan gaan we de training nog een keer inplannen.

Kun je deze data niet, maar heb je wel interesse in de training? Laat het mij dan weten. Op kort termijn wordt deze training opnieuw ingepland.